Asszonyverés a Fideszben?

A kormány egyik legfőbb propaganda szövege volt, hogy; Megvédik a magyar gyermekeket és megvédik a családokat! A kegyelmi botrány kapcsán megtudtuk, hogy egyes gyermekotthonban következmények nélkül dúl a pedofília, sőt a hatalom időnkét kitüntetésekkel is elismeri, lásd például, a bicskei gyermekotthon vezetőjének munkásságát! Papok által abuzált gyermekek léptek a nyilvánosság elé felnőtt korukban, akik bejelentéseket tettek a hatalomnak, az egyház vezetőinek, de kiáltásuk süket fülekre talált!

A napokban olvasom a Fidesz alapító Bayer Zsolt tollából, hogy ők már tíz éve tudják (és tétlenül nézik), hogy milyen gerinctelen férfi ez a Magyar Péter, hogy bánik szegény Judit asszonnyal. Na, kérem szépen; az Orbán kormány már lassan 14 éve kormányoz, a miniszterelnök pedig 12 éve korlátlan hatalommal bír ebben az országban. Bayer Zsolt szerint ezt a helyzetet a miniszterelnök tétlenül nézte! Tétlenül nézte? Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen korlátlan hatalommal és egóval bíró ember elnézze, és szótlanul tűrje, hogy kormányának az egyik legfontosabb miniszterét a férje zaklassa, netalán fizikailag is bántalmazza. (Hangsúlyozni szeretném, hogy nem tisztem Magyar Péter megvédeni, nem is ismerem, és személy szerint fenntartásaim vannak a jelenlegi közszereplésével kapcsolatban)

Ma már tudjuk, hogy a gyermekek védelme nem kifejezetten szívügye a kormánynak, hiszen ha az lenne, már vádemelések tucatjai történtek volna papok és nevelőotthonok munkatársai ellen. A „vak komondoros” eset óta, (akik nem ismernék a történetet azoknak csak annyit dióhéjban, hogy egy vidéki fideszes képviselő megverte az élettársát, majd a rendőrségi kihallgatáson azt vallotta, hogy a párja átesett a család vak komondorján és úgy ütötte meg az arcát) tudjuk, hogy ez nem igazán téma a Fideszben. Mármint, hogy valaki megcsapja az asszonyt. Biztos megérdemelte, nem?

A kormányfő nagyon szeret a nép egyszerű fia képében tetszelegni; disznóvágás, pálinkafőzés, kolbásztöltögetés, és a többi. Nem értelmezhető számára a probléma. Mi azzal a probléma, ha a férfi a kezével nyomatékosítja az asszony felé az akaratát? Igazi férfi! Vagy mégsem?

Akkor most tudták a Fideszben, hogy Magyar Péter megveri az asszonyt és nem léptek, vagy nem verte meg az asszonyt és most csak be akarják feketíteni? Én nem tudom, de a sok magyarázkodás, ami a kormányoldalon történik, azt sejteti, hogy valami megint nem kerek! Ahogy Hofi Géza mondaná; Valaki már megint hazudik!

Azt pedig nehezen tudom elhinni, hogy Magyarország Igazságügyi Miniszterének ne lenne elég hatalma és eszköze ahhoz, hogy amennyiben családom belüli erőszak elszenvedője, azonnal rövidre zárja a problémát! Hacsak egy nagyobb hatalommal bíró személy ezt nem engedi meg számára! Mert ugye fontos a látszat!

De ez már pusztán spekuláció! De akkor valaki megint csak hazudik?!!

Hozzászólás